2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

KMB: Kiszúrta így meglett a kerékpár és a drog is

Kiszúrta a helyi körzeti megbízott és járőrtársa Arlón, hogy egy fiatalember a gyalogszert felváltotta két kerékre. A gyanú beigazolódott, sőt a kerékpárt jogtalanul eltulajdonító fiúnál kábítószergyanús anyagot is találtak a rendőrök.
A helyi körzeti megbízottnak és járőrtársának szolgálatuk ellátása során Arlón, 2014. június 25-én 23 óra 10 perckor feltűnt, hogy egy fiatalembert negyedórával előtte még gyalog láttak közlekedni, majd később kerékpárral. A rendőrök ellenőrzés alá vonták a fiút, aki mondhatni meglepetésében a helyszínen beismerte, hogy a kétkerekűt egy ház udvaráról kötötte el.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Borsodnádasdi Rendőrőrse a bükszenterzsébeti 16 éves fiatalembert lopás miatt szabálysértési őrizetbe vette, majd gyorsított eljárás keretében a hatóság 2014. június 27-én bíróság elé állította.

A kerékpárlopás helyszínén a rendőrök átvizsgálták a fiatalkorú ruházatát, melynek eredményeként a zsebéből kábítószergyanús anyag került elő. Utóbbi ügyben az Ózdi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, indított eljárást a 16 éves bükkszenterzsébeti fiatalkorú fiúval szemben.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek