2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

KMB: Elfogott betörők

Három órán belül azonosította, majd elfogta a helyi körzeti megbízott nyomozótársával együtt azokat a férfiakat, akik betörtek egy homrogdi házba.
Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást az Encsi Rendőrkapitányság Szikszói Rendőrőrse ismeretlen tettesekkel szemben. A nyomozás adatai szerint az elkövetők 2016. március 25-ét megelőzően betörtek egy homrogdi lakásba, ahonnan főleg fagyasztott élelmiszereket, – húst és zöldséget, illetve egy mosógépet tulajdonítottak el.

A sértett bejelentését 2016. március 25-én 7 óra 50 perckor tette meg a rendőrségen. A helyi körzeti megbízott és nyomozó társa mintegy három óra alatt azonosította, elfogta, majd a rendőrőrsre előállította a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható H. J. 26 éves és K. S. 24 éves alsóvadászi férfiakat. A terhelteknél tartott házkutatáson a rendőrök megtalálták és lefoglalták a bűncselekményből szármázó értékek egy részét.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek