2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

KMB: Elfogás két órán belül

A helyi körzeti megbízott a bejelentéstől számított két órán belül azonosította, majd kollégáival elfogta a sajóecsegi lakásbetörés feltételezett elkövetőjét.Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Sajóbábonyi Rendőrőrse ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint az akkor még ismeretlen elkövető Sajóecsegen, 2014. október 3-án betört egy családi házba, ahonnan különféle műszaki cikkeket tulajdonított el.

A 14 óra 55 perckor érkezett lakossági bejelentés alapján a helyi körzeti megbízott a jó hely- és személyismerete révén két órán belül azonosította, majd kollégáival elfogta a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható D. László 46 éves sajóecsegi lakost.

A Miskolci Rendőrkapitányságra előállított férfi gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. Az ügy terheltje többek között elmondta, hogy korábbi tartozás fejében tulajdonította el a műszaki cikkeket ismerősétől.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek