2022. 05. 28. szombat

Emil, Csanád
1 EUR 393 HUF
1 GBP 463 HUF

Kiütésesek lettek a hamis mosószerrel kimosott ruháktól

Hamis mosószereket, mosóporokat, öblítőket és mosogatószereket foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai egy miskolci családi házban. Iparjogvédelmi jogok megsértése miatt indult eljárás az ügyben.

Mosószerrel a kezében tett feljelentést a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál egy férfi, aki azt állította, hogy egy miskolci családi háznál vásárolt vegyszerrel kimosott ruháktól minden családtagja kiütéses lett. A beszállított mosószerről a jogtulajdonos megállapította, hogy hamisítvány. Ezután mentek ki a megadott címre a pénzügyőrök helyiség ellenőrzésre. A kazánházban 25 flakon folyékony mosószert, 4 doboz mosóport, 24 öblítőt és 7 mosogatószert találtak a NAV munkatársai. Valamennyiről kiderült, hogy hamisítvány. A mintegy 152 ezer forint értékű árut a pénzügyőrök lefoglalták.

Iparjogvédelmi jogok megsértése miatt indított eljárást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a hamis vegyi árukat árusító nő ellen.

A hamisított termékek az egészségre ártalmas anyagokat is tartalmazhatnak, ezért a vásárláskor érdemes óvatosnak lenni.

Varga Zoltán

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum