2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Kiszagolta Iti az illegális cigarettát

Egy lakótelepi ház pincéjében talált illegális cigarettát Iti, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) cigarettakereső kutyája Miskolcon. Csaknem 200 doboz magyar adójegy nélküli cigaretta és egy kilogramm vágott dohány került elő a pince egyik szekrényéből. A mintegy 200 ezer forint értékű áru tulajdonosát még keresik.  

Közérdekű bejelentés nyomán érkeztek a NAV pénzügyőrei az egyik miskolci lakótelepi házhoz. A bejelentő azt állította: ismeretlenek nagy mennyiségű cigarettával járkálgatnak a lakóház pincéjébe. A pénzügyőrök a helyszínen nem találtak senkit. Iti, a NAV cigarettakereső kutyája azonban az egyik pinceajtónál kaparni kezdett, jelezvén, hogy cigarettát érez. Később a helyiségben lévő egyik szekrénynél is bejelzett. A lezárt szekrény tulajdonosa nem került elő, így a pénzügyőrök felnyitották azt. Összesen 200 doboz különböző márkájú, magyar adójegy nélküli cigaretta és egy kilogramm vágott dohány került elő a szekrényből. A mintegy 200 ezer forint értékű árut lefoglalták, a szekrény tulajdonosának felkutatását pedig megkezdték a pénzügyőrök.

Varga Zoltán
sajtóreferens

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek