2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Kiskutyát mentettek

A Sajószentpéteri Rendőrőrs munkatársai talált kiskutya életét mentették meg.

Lakossági bejelentés érkezett 2020. augusztus 5-én 23 óra után egy férfitól, aki elmondta, hogy az egyik sajószentpéteri kereszteződésben a fűből nyüszítő hangot hall. A járőrök azonnal a megadott címre mentek, ahol rövid keresés után egy mindössze pár napos kiskutyát találtak. A kisállatot bevitték a rendőrőrsre, ahol gondoskodtak ellátásáról. Az egyenruhások másnap felvették a kapcsolatot, egy helyi hölggyel, aki a település önkéntes állatvédője, és részére átadták a 24 órás ellátást igénylő kiskutyát. A nap folyamán az állatvédő hölgy részére a rendőrök által megjelölt településrészről további öt kiskutyát – feltehetően az éjszaka megtalált egyed testvéreit – adtak át helyi lakosok.

A csöppségek szemmel láthatóan jól tápláltak voltak, rajtuk semmiféle bántalmazásra utaló nyom nem volt látható, az anyukájuk azonban nem került elő.

A rendőröknek és a segítő szándékú embereknek köszönhetően a hattagú kiscsalád egy helyi állatvédő hölgynél biztonságban cseperedhet tovább, és várhatja majd szerető új gazdijait.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek