2022. 05. 28. szombat

Emil, Csanád
1 EUR 393 HUF
1 GBP 463 HUF

„Kis dolog” közben nagy dolgot talált

Csaknem 1 millió forint értékű magyar adójegy nélküli cigarettát foglaltak le egy szabolcsi autóstól a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Az illegális cigarettákkal teli zsákokat a férfi – állítása szerint – kis dolga elvégzése közben találta az egyik útmenti árokban. Nem tudta mi van bennük és nem is nézte meg azokat, egyszerűen csak berakta autójába a zsákokat.  Az illegális cigarettákat lefoglalta a NAV, a férfi ellen pedig orgazdaság miatt indítottak eljárást.

Az illegális cigarettákkal teli zsákokra egy közúti ellenőrzés során bukkantak rá a pénzügyőrök. A kabátokkal eltakart neylonok a hátsó ülések elé voltak beszorítva. Az autót vezető férfi azt állította: útközben találta a zsákokat, nem tudja, mi van bennük. Később azonban meghallgatásán már úgy nyilatkozott, hogy 12 ezer forintot kapott volna azért, ha a zsákokat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből elszállítja az egyik borsodi településre.

A zsákokban összesen 600 doboz, különböző márkájú illegális cigaretta volt. Ezeket lefoglalták a pénzügyőrök, a férfi ellen pedig orgazdaság miatt indított eljárást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum