2022. 08. 7. vasárnap

Ibolya
1 EUR 394 HUF
1 GBP 467 HUF

Kifosztotta, majd kirabolta

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy időskorú asszonyt ózdi otthonában először kifosztott, majd napokkal később visszatért és kirabolta.

Kifosztás és rablás bűntett elkövetésének magalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 17 éves abaújszántói fiúval szemben. A gyanúsított 2018. július 2-án a sértett ózdi otthonába jogtalanul bemenve különböző háztartási tárgyakat vett magához. A 84 éves nő észlelte a történteket és tetten érte az elkövetőt, aki elmenekült a helyszínről. A fiatalkorú fiú 2018. július 6-án visszatért ugyanarra a címre, az idős asszonyt bántalmazta, majd a zsebéből készpénzt tulajdonított el.

A rendőrök állampolgári segítséggel az elkövetőt a helyszínen elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók kihallgatását követően őrizetbe vették a gyanúsítottat, majd előterjesztést tettek letartóztatására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek