2024. 07. 16. kedd

Valter
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Kifosztás a vonaton

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei már a pályaudvaron elfogták azt a szlovák férfit, aki egy nemzetközi vonaton egy alvó nő telefonját tulajdonította el.
Kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 56 éves szlovák állampolgárral szemben. A férfi egy Budapest irányából Miskolc felé közlekedő nemzetközi gyorsvonaton 2020. január 28-án a reggeli órákban egy alvó utas kezéből eltulajdonította mobiltelefonját. A járőrök a miskolci vasútállomáson azonosították, elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

A nyomozók a szlovák férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. A rendőrök az elkövetőnél megtalált telefont sértetlenül átadták a jogos tulajdonosának.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a lakosságot, hogy utazáskor is fokozottan figyeljenek értékeikre! Ne tartsák tárgyaikat könnyen hozzáférhető helyeken, nyitott táskákban, illetve ezeket ne hagyják őrizetlenül!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek