2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF
Kiásott egy sírt, hogy pénzt szerezzen - Előzetesben a fiatalkorú sorozat-tolvaj

Ki aludt az ágyacskámban?

Joggal tehetné fel ezt a kérdést az a mezőcsáti asszony, aki 2010. június 16-án tett feljelentést volt élettársával szemben.

Kedden, a korareggeli órákban a sértett szomszédjában élő férfi tárcsázta a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság számát, majd elmondta, hogy az asszony portáján a melléképületbe betört a volt élettárs és jelenleg is ott szunyókál.

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei nyomban a helyszínre mentek, s a melléképületben rátalálták a szíverősítőtől még mindig mély álomban lévő férfire, akivel – az ébresztő után – közölték, hogy jogellenesen tartózkodik a helyiségben.

Az asszonyt is a szomszéd értesítette történtekről, aki feljelentéssel kívánt élni magánlaksértés miatt.

A sértett feljelentésében elmondta, hogy ex-barátjával, annak italozó életmódja miatt egy hónapja különváltak. Június 14-én este a lányához ment, s inkább ott töltötte az éjszakát, mivel a férfi akkor is borvirágos arccal jelent meg nála.

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki az „ágybitorlót”, aki elismerte tettét. Elmondta, hogy a jelzett napon reggeltől estig italozott, majd mivel elfáradt muszáj volt leheverednie, ezért tört be a helyiségbe. Elmondása szerint, kapcsolatuk alatt is gyakran töltötte az éjszakáit a melléképületben, ha összekaptak az asszonnyal.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság bíróság elé állítást tervez az ügyben.


B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…