2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Kezdő tolvaj kis fogással

A rendőrök egy fiatal fiút értek tetten, aki az arlói tó melletti horgász házakból próbált meg eltulajdonítani különböző, kisebb értékű tárgyakat.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy 14 éves arlói fiú ellen.

A nyomozás eddigi adatai szerint 2014. október 16-án 14 óra 55 perkor telefonon keresztül állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre, mely szerint az Arló melletti tónál lévő horgászházak között egy – a bejelentő szerint – „gyanús” személy ólálkodik.

A járőrök megjelentek a helyszínen, ahol igazoltatás alá vonták az ott lévő fiatalkorút, akitől a ruházatátvizsgálás során körömkefe, mécsestartó, lakat, munkáskesztyű, egy tolózár darabja és egy fém cső került elő. Az intézkedés alá vont személy a rendőröknek elmondta, hogy azokat az egyik horgászház melléképületéből tulajdonította el, miután betört az ingatlanba.

A tetten ért fiatalkorút a járőrök az Ózdi Rendőrkapitányságra előállították, ahol büntetőeljárást indítottak vele szemben.


Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …

További cikkek