2022. 05. 17. kedd

Paszkál
1 EUR 386 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Kétkeréken fényvetésben – Közlekedésbiztonsági akció Edelényben

Kétkeréken fényvetésben – Közlekedésbiztonsági akció Edelényben

A biztonság nincs fényévekre, ha láthatósági eszközökkel biciklizünk! A kerékpárosok közlekedésbiztonságának fontosságára hívták fel a figyelmet a rendőrök Edelényben.

A téli évszakváltozásnak negatív hatása van a mindennapi közlekedésre. A tapasztalatok szerint a romló időjárási, és látási viszonyok miatt nagyobb mértékben emelkedik a balesetek, ezen belül is a gyalogos és kerékpáros elütések száma. Ebben az időszakban a láthatóság életeket menthet! A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság, az Edelényi Rendőrkapitányság és az Edelényi Önkormányzat folytatta közös közlekedésbiztonsági akcióját. A 2020. december elsején megtartott figyelemfelhívó akció a láthatóságra fókuszált. A láthatósági eszközökkel nem rendelkező kerékpárosok az intelem mellé lámpaszettet, fényvisszaverő mellényt kaptak, hogy biztosan hazaérjenek.
Anna

A rendőrségnek továbbra is fontos célja a közlekedési balesetek megelőzése, éppen ezért a rendszeres figyelemfelhívó ellenőrzések nyomatékosítják a világítási szabályok betartását, a fényvisszaverő eszközök/ruházat viselésének fontosságát.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai zöldhatár-ellenőrzésen 8000 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök a rendőrökkel közösen…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum