2024. 06. 25. kedd

Vilmos
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Két keréken a turisztikai idényben

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság Pálházai Körzeti Megbízotti Csoportjának tagjai az idegenforgalmi szezonban a térségbe látogatók biztonsága érdekében kerékpáros szolgálatot látnak el.

A hegyközi kerékpáros szolgálat 2014. tavaszán jött létre. A turisztikai idényben a Pálházai KMB-s Csoport két-két tagja lát el egyszerre kerékpáron szolgálatot.

A kétkerekűvel az egyenruhások olyan helyekre is eljutnak, amit személygépkocsival nehéz megközelíteni. A helyi rendőrkapitányság azt várja a régi-új járőrözési formától, hogy az eddigieknél szorosabb lesz a kapcsolattartás a rendőrök és az állampolgárok között.

A lakosság szubjektív biztonságérzetét javító intézkedések részeként a kerékpáros rendőrök a turisztikai idény során minden, a hegyközi települések által szervezett rendezvényen megjelennek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

126863
„Vakablak” Kerekeken guruló, cigarettával kitömött ablakokat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Győr-…
Bér helyett fém
Alig néhány óra alatt többen is belebuktak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóság pénzügyőreinek ellenőrzésébe. Az adatbázisok alapjá…

További cikkek