2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Két ember halt meg balesetben a 37-esen

Szerencs felé haladt egy kisteherautó. Áttért a szembe sávba, s frontálisan ütközött egy teherautóval.

Két ember halt meg egy közlekedési balesetben, amely vasárnap kora reggel történt a 37-es számú főúton, Szerencs közelében, a taktaharkányi elágazás térségében.

Egy kis-tehergépkocsi és egy teherautó ütközött össze, mindkét jármű vezetője a helyszínen életét vesztette – közölte Rizsu Zsuzsanna, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta: a baleset nyílegyenes útszakaszon, jó látási körülmények között történt. A környéken forgalom sem volt, így nincs tanúja a karambolnak.

Az első megállapítás szerint a kisteherautó Miskolc irányából haladt Szerencs felé, amikor eddig tisztázatlan okokból áttért a szemközti sávba, és fékezés nélkül, frontálisan ütközött össze a szemből érkező teherautóval.

Mindkét autóban csak a vezetők ültek. A kisteherautó vezetője a feltételezés szerint egy 28 éves férfi, a másik járműben egy 35 éves férfi ült.

A helyszínelés tart, teljes útzár van érvényben. Mindkét irányból Taktaharkány felé terelik a forgalmat, előreláthatólag 10-11 óráig.

(MTI Fotó: Vajda János)

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek