2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Készenléti Rendőrség: újabb körözött rendőrkézen

A Készenléti Rendőrség járőrei egy elfogatóparancs hatálya alatt álló férfit fogtak el Szuhakállón. Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. április 11-én a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök szolgálatuk ellátása során 11 órakor Szuhakálló belterületén közúti ellenőrzés alá vontak egy személygépkocsit. A járművezető igazoltatása és adatainak egyeztetése során kiderült, hogy a 48 éves helyi F. László vezetői engedéllyel nem rendelkezik, mert azt tőle korábban ittas járművezetés miatt bevonták, sőt a férfi ellen a Miskolci Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki, mivel jogerősen kiszabott szabadságvesztés-büntetésének letöltését sem kezdte meg.

 

A körözött személyt a járőrök megbilincselték és további intézkedésre a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra előállították.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek