2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Készenléti Rendőrség: őrizetben a garázda

A Készenléti Rendőrség járőrei egy garázda személyt fogtak el Miskolc belvárosának közelében.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységének munkatársai 2014. február 5-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök 10 órakor járőrözés közben a Miskolc, Eperjes utcán észlelték, hogy egy nő feltűnően nézegeti az ott parkoló autókat, miközben egy zacskót emel a szájához és abból inhalál.

A járőrök igazoltatták és kérdőre vonták, amelynek során elmondta, hogy hígító van a zacskóban, majd hangoskodott, a rendőröket szidta, így a 47 éves S. Ibolya helyi lakost garázdaság szabálysértés elkövetése miatt a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították és gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek