2022. 08. 19. péntek

Huba
1 EUR 405 HUF
1 GBP 480 HUF

Készenléti Rendőrség: őrizetben a garázda

A Készenléti Rendőrség járőrei egy garázda személyt fogtak el Miskolc belvárosának közelében.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységének munkatársai 2014. február 5-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök 10 órakor járőrözés közben a Miskolc, Eperjes utcán észlelték, hogy egy nő feltűnően nézegeti az ott parkoló autókat, miközben egy zacskót emel a szájához és abból inhalál.

A járőrök igazoltatták és kérdőre vonták, amelynek során elmondta, hogy hígító van a zacskóban, majd hangoskodott, a rendőröket szidta, így a 47 éves S. Ibolya helyi lakost garázdaság szabálysértés elkövetése miatt a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították és gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az Edelényi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el 2022. augusztus 20-án és augusztus 21-én. Az Edelényi Rendőrkapitányság veze…

További cikkek

A második hazai pályán
A hétvégén a Gender Racing Team számára a több szempontból is második hazai pályának számító Slovakiaringen áll rajthoz az FIA CEZ Zone Trophy talán l…