2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Készenléti Rendőrség: Nem tudta miért van fehér por nála

Éjfél előtt, imbolyogva kerékpárját tolta egy férfi, majd a rendőrök kérdésére nem tudott felelni hogyan került drog gyanús anyag a zsebébe.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. január 5-én a Kazincbarcikai  Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

 

A rendőrök 23 óra 45 perckor Alsószuha és Zádorfalva közötti útszakaszon egy imbolyogva közlekedő, kerékpárját toló férfira lettek figyelmesek. A kerékpáros többek között elmondta, hogy barátjának akarta visszaadni az eszközt. A fiatalember többször ellentmondásokba keveredett, majd a rendőrök átvizsgálták a ruházatát, ahol kis tasakban kábítószer gyanús anyagot találtak, amiről a helyszínen úgy vallott, nem tudja hogyan került a zsebébe.

 

A Készenléti Rendőrség munkatársai az alsószuhai 20 éves K. Olivért további intézkedés céljából előállították Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra, ahol kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak vele szemben eljárást.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek