2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 461 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Készenléti Rendőrség: Lefülelték az anyósülésre átülő sofőrt

Készenléti Rendőrség: Lefülelték az anyósülésre átülő sofőrt

Mintavételre előállították, majd feljelentést tettek a személyautóval szombat korahajnalban öt másik fiatalt jogosítvány nélkül szállító férfivel szemben.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. február 8-án a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

 

A járőrök 2 óra 30 perckor munkaközi szünetük kivételére Miskolcon a Szeles utcán haladtak, amikor egy gyanúsan közlekedő személyautóra lettek figyelmesek. A járőrök, miközben megállították a mellettük elhaladó járművet, annak hátsó szélvédőjén keresztül látták, hogy a volán mögött helyet foglaló, rövidre nyírt hajú férfi sebtében helyet cserél a mellette ülő, hosszú hajú lánnyal.

Az anyósülésre átevickélt sofőr tagadta, hogy ő vezette volna a járművet, mivel mint mondta jogosítvánnyal sem rendelkezik és azt megelőzően alkoholt is fogyasztott. A személyautóban helyet foglaló további öt személy szintén zavartan viselkedett, sőt volt, aki azt sem tudta megmondani a rendőröknek, hogy egy perccel korábban ki vezette a járművet.

Mivel az anyósülésre átkerült sofőrrel szemben alkalmazott légalkoholmérő pozitív értéket mutatott, ezért a készenléti rendőrök a 26 éves, helyi H. Attilát további véralkohol-vizsgálat céljára előállították.

 

Az intézkedés alá vont férfivel szemben a készenléti rendőrök a területileg illetékes Miskolci Rendőrkapitányságon szabálysértési- és büntetőeljárást kezdeményeztek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek