2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Készenléti Rendőrség: körözött személyt fogtak

A Készenléti Rendőrség járőrei egy bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalkorú fiút fogtak el Csernelyen. Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. február 19-én az Ózdi Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

 

A rendőröket a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának ügyeletese utasította, hogy ellenőrizzenek le egy csernelyi ingatlant, mert egy betörés feltételezett elkövetője tartózkodik.

A Készenléti Rendőrség munkatársai azonosították majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalkorút.

 

A rendőrök az Ózdi Rendőrkapitányságra előállították a 16 éves terheltet, ahol vele szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek