2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Készenléti Rendőrség: Ittasan, vezetői engedély nélkül

A Készenléti Rendőrség járőrei egy segédmotor-kerékpárját ittasan és engedély nélkül vezető férfit fogtak el Miskolc belterületén.

Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységének munkatársai 2014. március 10-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök 17 óra 45 perckor közúti ellenőrzést végeztek Miskolc Lyukóvölgy városrészében, amelynek során megállítottak egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfit.

A motorost igazoltatták, amelynek során kiderült, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik, továbbá a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

A járőrök a 27 éves P. Károly helyi lakost előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra, aki ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja, továbbá engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…