2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Készenléti Rendőrség: garázdákat állítottak elő

Csernely, Ózd – A rendőrök hat csernelyi verekedőt állítottak elő.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. május 16-án az Ózdi Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.
A rendőrök telefonon történt bejelentés alapján jelentek meg 22 óra 50 perckor Csernely egyik utcájában, ahol hat személy összeverekedett. A helyszínen és annak közelében még ott találták a 27 éves P. Józsefet, a 45 éves B. Editet, a 25 éves V. Alexandrát, a 36 éves V. Sándort, a 41 éves B. Ferencnét és egy fiatalkorú lányt – mindannyian helyi lakosok – akik elmondták, hogy előzetes szóváltás után valóban összeverekedtek.

A rendőrök a – könnyű sérüléseket szenvedett – verekedőket az Ózdi Rendőrkapitányságra előállították, ahol őket gyanúsítottként hallgatták ki garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek