2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Készenléti Rendőrség: „füvet” találtak

A járőrök két fiatalembert állítottak elő Miskolcon, akik kábítószergyanús növényi anyagot találtak és szívtak el. Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységének munkatársai 2014. május 28-án a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök 21 óra 55 perckor Miskolc Lyukóvölgy városrészében járőröztek, amikor az egyik buszmegállóban két, zavartan viselkedő fiatalemberre figyeltek fel.

A rendőrök igazoltatták őket, amelynek során egyikük zsebében egy buszjegybe csavart, dohány közé kevert kábítószergyanús zöld növényi törmeléket, továbbá – egy kis nylonzacskóban – szintén kábítószergyanús zöld növényi törmeléket találtak.

A járőrök kérdésére az igazoltatottak elmondták, hogy a növényi törmelékeket a buszmegállóban találták és abból dohányba keverve szívtak el néhány szálat, amely oka zavart viselkedésüknek.

A rendőrök a 18 éves Sz. Tibor és a 20 éves L. Erik miskolci lakosokat kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt, további intézkedések céljából a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek