2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Készenléti Rendőrség: Fémtolvajok rendőrkézen

A Készenléti Rendőrség járőrei elfogták azt a három férfit, akik Arnót külterületén egy üzemen kívüli kertészet több kerítésoszlopát kivágták és eltulajdonították.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. március 20-án a Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrsének illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

 

A rendőrök szolgálatellátásuk során 10 órakor lakossági bejelentést követően Arnót külterületén tetten értek három férfit, akik egy elhagyatott kertészet vas kerítésoszlopait engedély nélkül kivágták és megpróbálták eltulajdonítani.

 

A Készenléti Rendőrség munkatársai az aszalói 44 éves H. Gábort és miskolci társait a 19 éves K. Lászlót és a 28 éves K. Jánost elfogták, majd előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol velük szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek