2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Készenléti Rendőrség: Feltűnt a bizonytalan úttartás

A Készenléti Rendőrség járőrei előállították azt a férfit, aki az intézkedés során elismerte, hogy mielőtt Sajóvámoson kerékpárra szállt, szeszes italt fogyasztott.


Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. május 13-án a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

 

A rendőrök szolgálat ellátásuk során 16 óra 20 perckor Sajóvámos, Kiserdő úton egy kerékpárost vontak intézkedés alá, aki kétkerekűjével az út közepén bizonytalanul közlekedett. A fiatalember  az ellenőrzés során a helyszínen elismerte, hogy több liter sört fogyasztott, mielőtt a kerékpáros közlekedés mellett döntött.

 

 A Készenléti Rendőrség munkatársai a 28 éves K. Lajos Géza sajópálfalai lakost előállították további eljárási cselekmények lefolytatása céljából a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol az ittas biciklistával szemben közigazgatási hatósági eljárás indult.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek