2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Készenléti Rendőrség: Eltűnt, de megtalálták

A Készenléti Rendőrség járőrei egy eltűnt gyermeket találtak meg Miskolcon.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységének munkatársai 2014. január 11-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A járőrök 21 óra 20 perckor megjelentek Miskolcon, a Kishajtás dűlő egyik lakásában, ahol egy ott tartózkodó gyermeket igazoltattak.

Az adategyeztetés eredményeként a rendőrök megállapították, hogy a Miskolci Rendőrkapitányság még 2013. november 25-én rendelte el körözését eltűnés miatt a 15 éves lánynak, aki korábban engedély nélkül távozott egy gyermekvédelmi intézményből.

A Készenléti Rendőrség járőrei a csellengőt előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra, majd a szükséges egyeztetést követően gyermekotthonba vitték.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…