2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Készenléti Rendőrség: Előállították a bolti garázdát

Rátámadt az eladóra az agresszív vásárló.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. január 6-án a Sárospataki Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrkapitányságon 13 óra 45 perckor személyesen tett bejelentést egy helyi boltban dolgozó nő, miszerint a kereskedésben az egyik vásárló szitkozódva nekiesett, haját tépte, majd bántalmazta őt.

A Készenléti Rendőrség bejelentés alapján intézkedő munkatársai az ügyben adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, melynek eredményeként rövid idő alatt azonosították a garázdát.

A járőrök a kihívóan közösségellenes magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő, bodrogolaszi 41 éves S. Tündét lakásáról előállították a Sárospataki Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult vele szemben.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek