2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Készenléti Rendőrség: Előállított tolcsvai garázda

A Készenléti Rendőrség járőrei előállították azt a férfit, aki többszöri rendőri felszólítás ellenére sem hagyta abba a trágár szavak kiabálását.

Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. január 29-én a Sárospataki Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A rendőrök szolgálatuk ellátása során 12 óra 35 perckor Tolcsva, Kossuth Lajos utcán járőröztek, amikor két férfire lettek figyelmesek, akik az úttest közepén kiabálva gyalogoltak. A járőrök intézkedés alá vonták a férfiakat. Egyikük M. László, 31 éves helyi lakos a rendőrök többszöri felszólítására sem hagyott fel a kihívóan közösségellenes magatartással, sőt az intézkedő egyenruhásokat is szüntelenül szidalmazta.

A Készenléti Rendőrség munkatársai M. Lászlót előállították a Sárospataki Rendőrkapitányságra, ahol vele szemben garázdaság elkövetése miatt indult szabálysértési eljárás.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek