2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Készenléti Rendőrség: Előállított haltolvaj

A Készenléti Rendőrség járőrei előállítottak Györgytarlóról egy férfit, akinél igazoltatása során egy szatyorban 31 db ismeretlen eredetű élő halat találtak.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. március 19-én a Sárospataki Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

 

A rendőrök szolgálatellátásuk során 12 óra 50 perckor Györgytarló, Széchenyi utcán igazoltattak egy személyt, akinél a nála lévő szatyorban több darab különféle élő hal volt. A járőrök kérdésére a férfi elmondta, hogy a halakat a közeli Natura 2000 besorolású Kenézlő-holtágból engedély nélkül, kézzel fogta ki.

 

A Készenléti Rendőrség munkatársai a helyi 44 éves H. Sándort elfogták, majd előállították a Sárospataki Rendőrkapitányságra, ahol vele szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek