2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Készenléti Rendőrség: Előállított garázda

A Készenléti Rendőrség járőrei előállították azt a középkorú férfit, aki egy Miskolc felé közlekedő autóbusz járaton ököllel megütött egy fiatalt.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. április 22-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

 A rendőrök szolgálatuk ellátása során 16 óra 15 perckor Miskolc-lyukói úton haladtak szolgálati gépjárművükkel, amikor egy velük szemben közlekedő autóbusz sofőrjének jelzésére lettek figyelmesek. A helyközi buszjárat vezetője az egyenruhásoknak elmondta, hogy vezetés közben arra lett figyelmes, hogy járműve egyik utasa minden előzmény nélkül arcon ütött egy szintén a buszon utazó fiatalt.

 

A kihívóan közösségellenes magatartást tanúsító V. Sándor 66 éves varbói lakost a Készenléti Rendőrség munkatársai a helyszínen elfogták, majd a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították.

 

Az előállított személlyel szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek