2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Készenléti Rendőrség: előállított engedetlen úrvezető

Kihívóan közösségellenes magatartást tanúsított egy közlekedési kihágást elkövető sofőr. Előállították és eljárás indult ellene.

Az észak-magyarországi régió – közte a borsodi térség – közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2013. november 10-én a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el közterületi járőrszolgálatot.
A rendőrök 12 órakor Izsófalva belterületén közúti ellenőrzés alá vontak egy személygépjárművet, melynek vezetője nem tartotta magánál a kölcsönbe kapott jármű forgalmi engedélyét, valamint gyermekbiztonsági rendszert sem használt 5 éves kisfia szállításához.

A járőrök szabálysértési feljelentésre vonatkozó tájékoztatását követően a jármű vezetője kihívóan közösségellenes, másokban megbotránkozást keltő magatartást tanúsítva, obszcén szavakkal illette az intézkedőket. Mivel garázda hozzáállásán a járművezető a kapott felszólítás ellenére sem változtatott, ezért a rendőrök a szabálysértést tovább folytató 25 éves ózdi férfit előállították a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra.

 

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság az előállított sofőrrel szemben az elkövetett közlekedési kihágások mellett jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség, valamint garázdaság szabálysértése miatt is eljárás indított.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek