2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Készenléti Rendőrség: eljárás alá vont okirattal visszaélő

Másik gyermeke részére kiállított hatósági igazolványt használt fel az utazási kedvezmény jogtalan igénybevételéhez.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2013. december 30-án a Sárospataki Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

Az egyenruhások 15 órakor a sárospataki vasútállomásra mentek ki intézkedni, mivel a rendőrség ügyeletére érkezett bejelentés szerint a Szerencs felől érkező vonaton a jegyvizsgáló két, utazási kedvezménnyel jogosulatlanul visszaélő személyt tartott vissza.

A járőrök a visszatartott 48 éves lácacsékei K. Gizellát és annak 18 éves lányát előállították a Sárospataki Rendőrkapitányságra, ahol a körülmények tisztázását követően, az asszonnyal szemben – más nevére szóló, valódi hatósági igazolvány jogosulatlan felhasználása miatt – közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek