2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Készenléti Rendőrség: Elfogott olaszliszkai betörők

A Készenléti Rendőrség járőrei elfogtak három férfit akik éppen az előzőleg feltört hétvégi házból ellopott dolgokat cipeltek. Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. február 26-án a Sárospataki Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

 

Az egyenruhások szolgálatellátásuk során intézkedés alá vontak három férfit, akik 0 óra 30 perckor Olaszliszka egyik utcájában mosógépet, kerékpárt és táskát cipeltek. A férfiak az őket igazoltató rendőröknek bevallották, hogy a náluk lévő értékek az egyik közeli hétvégi házból valók, amelyet az imént törtek fel.

 

Az elfogott és a Sárospataki Rendőrkapitányságra előállított K. László 23 éves tolcsvai, H. István 19 éves olaszliszkai és B. Csaba 29 éves gyöngyösi lakosok gyanúsított kihallgatásuk során részletes beismerő vallomást tettek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek