2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Készenléti Rendőrség: Elfogott farkaslyuki besurranó

A Készenléti Rendőrség munkatársai az Ózdi Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat, amikor egy farkaslyuki ingatlanról kukát akart ellopni egy férfi. Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2013. november 20-án 22 óra 50 perckor a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központ utasítására megjelentek egy farkaslyuki családi háznál. A bejelentő a rendőröknek elmondta, hogy egy férfi el akarta lopni a fémből készült kukájukat, de tetten érték őt, így az dolgavégezetlen elmenekült a helyszínről.

 

A járőrök a beszerzett információk alapján és az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársainak támogatásával azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helyi 27 éves O. Norbertet.

 

A rendőrök a férfit előállították az Ózdi Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult ellene.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek