2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Készenléti Rendőrség: Elfogott boldvai garázda

Egy feleségét és annak barátnőjét az utcán bántalmazó férfivel szemben intézkedtek a Készenléti Rendőrség egyenruhásai.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. május 20-án az Edelényi Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

 

A rendőrök szolgálatuk ellátása során 11 óra 35 perckor lakossági bejelentést követően megjelentek Boldva, József Attila utca egyik családi házánál, mert onnan verekedésről érkezett bejelentés. A háznál a rendőröket a 30 éves sértett fogadta, aki a járőröknek elmondta, hogy hazafelé tartott barátnőjével az utcán, amikor összetalálkoztak külön elő férjével, aki a közöttük kialakuló szóváltás után őt és ismerősét is bántalmazta.

 

A kihívóan közösségellenes, erőszakos, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő 36 éves K. Zsolt boldvai lakost a Készenléti Rendőrség munkatársai a helyszínen közelében elfogták, majd az Edelényi Rendőrkapitányságra előállították.

 

Az előállított személlyel szemben garázdaság vétség, könnyű testi sértés vétség, valamint zaklatás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek