2022. 08. 18. csütörtök

Ilona
1 EUR 404 HUF
1 GBP 480 HUF

Készenléti Rendőrség: Csellengő fiatalt fogtak

A Készenléti Rendőrség járőrei szolgálatellátásuk során egy gyermekvédelmi intézetből engedély nélkül eltávozott, körözött fiúval szemben intézkedtek.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. április 24-én a Miskolci Rendőrkapitányság Vasgyári Rendőrőrs illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

 Az egyenruhások 12 óra 25 perckor Miskolc-Lyukóvölgy, Akác utcában intézkedés alá vontak egy fiatal fiút, akinek igazoltatása során megállapították, hogy a csellengőt körözik, ugyanis 2014. március végén engedély nélkül távozott el az egyik gyermekvédelmi intézményből, és az azóta eltelt időben ismeretlen helyen tartózkodott.

 

A Készenléti Rendőrség munkatársai a 16 éves fiút a szükséges további intézkedések céljából a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megfékezték az újabb erdőtüzet
Több hektár erdő károsodott 2022. augusztus 15-én, délután Sály községhatárban, az ÉSZAKERDŐ Zrt. kezelésében levő területen keletkezett erdőtűzben. …

További cikkek