2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Készenléti Rendőrség: biztonsági intézkedés Miskolcon

Menőt hívtak és kórházba szállíttatták az otthonában krízishelyzetbe került beteget.
Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. április 12-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

Az egyenruhások a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának utasítására 11 óra 15 perckor megjelentek egy Miskolc, Lyukóvölgyi ingatlannál, mivel onnan bejelentés érkezett, hogy egy beszámíthatatlan állapotban lévő, beteg asszony tör, zúz a lakásban.

A járőrök a krízishelyzetbe került beteghez mentőt hívtak és gondoskodtak kórházba szállításáról. Mivel a mentőszolgálat a terület adottságok miatt nem tudta megközelíteni az ingatlant, ezért a járőrök szolgálati gépjárművükkel a közeli buszmegállóig elvitték a gondozásra szoruló személyt és ott átadták őt a mentőápolóknak.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek