2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Késhegyre menő vita

A rendőrök elfogták azt a nőt, aki ózdi otthonukban életveszélyes sérülést okozva megszúrta élettársát.
Életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint 2015. január 4-én 18 óra és 20 óra közötti időben Ózd egyik utcájában egy arra sétáló helyi férfit ismeretlen személy hátulról egy hegyes eszközzel megszúrt, majd elmenekült.

Ezen információkat a sértett és élettársa hozta a rendőrség tudomására.

A nyomozók azonnal a helyszínre mentek és széles körű adatgyűjtést, illetve kihallgatásokat folytattak, amelynek során megállapították, hogy a sértett és élettársa között – ózdi lakásukban – szóváltás, vita alakult ki, amely során Sz. J. Gyuláné 48 éves ózdi lakos egy késsel megszúrta párját, azonban ezt a tényt először mindketten leplezni próbálták.

A mentők a sérültet életveszélyes sérüléssel szállították kórházba.

A rendőrök az elkövetőt az Ózdi Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, aki végül beismerő vallomást tett.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek