2023. 01. 27. péntek

Angelika
1 EUR 389 HUF
1 GBP 442 HUF

Kérjük jelentkezzen!

A miskolci rendőrök egy becsületes megtaláló segítségét kérik egy helyi rablás kapcsán.

A Miskolci Rendőrkapitányság 05010/4387/2020. bűnügyi számon rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettessel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi 2020. október 13-án 14 óra körül a Miskolc, Rácz Ádám utcán ellökött egy arra sétáló asszonyt, majd elvette tőle az iratait, telefonját, illetve pénzét tartalmazó táskáját és elmenekült.

A későbbiekben egy férfi megtalálta a táskát – amelyből az elkövető csak a pénzt vette ki – és azt 2020. november 1-jén személyesen vitte el, illetve adta át a sértettnek.

Az esettel kapcsolatban szükségessé vált a táskát megtaláló ismeretlen férfi rendőrségi meghallgatása.

Kérjük, hogy a táskát megtaláló férfi jelentkezzen a Miskolci Rendőrkapitányságon (Miskolc, Fábián kapu 4.), vagy hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó számot.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Minden bizonnyal a víztől óvta az áruját az a csempész, aki Tiszabecsnél, a határ mentén próbált elrejteni egy strapabíró, alaposan leragasztott csoma…

További cikkek

Márkaépítés trendek 2023-ban
A márkaépítési irányvonalak a médiafogyasztási szokásokkal együtt szinte folyamatosan változnak. Ezekhez a vállalatoknak is alkalmazkodniuk kell, ha s…