2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Kérjük jelentkezzen!

A miskolci rendőrök egy becsületes megtaláló segítségét kérik egy helyi rablás kapcsán.

A Miskolci Rendőrkapitányság 05010/4387/2020. bűnügyi számon rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettessel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi 2020. október 13-án 14 óra körül a Miskolc, Rácz Ádám utcán ellökött egy arra sétáló asszonyt, majd elvette tőle az iratait, telefonját, illetve pénzét tartalmazó táskáját és elmenekült.

A későbbiekben egy férfi megtalálta a táskát – amelyből az elkövető csak a pénzt vette ki – és azt 2020. november 1-jén személyesen vitte el, illetve adta át a sértettnek.

Az esettel kapcsolatban szükségessé vált a táskát megtaláló ismeretlen férfi rendőrségi meghallgatása.

Kérjük, hogy a táskát megtaláló férfi jelentkezzen a Miskolci Rendőrkapitányságon (Miskolc, Fábián kapu 4.), vagy hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó számot.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek