2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
50800/50613_jpg

Kemény, mint a „Bükki” szikla

50800/50613_jpgBükkfát fogadtak örökbe a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság „Bükk” Közterületi Támogató Alosztály munkatársai a Miskolci Állatkert és Kultúrparkban.

Az alosztály munkatársai névadójukat még 2017. május 10-én, a Madarak és Fák napján ültették és fogadták örökbe.  Az eseményt egy tábla jelezte, amit 2019. szeptember 20-án egy két tonnás sziklára cseréltünk. A Bükk Közterületi és Támogató Alosztály munkatársai a társadalmi felelősségvállalás jegyében a sziklával azt szimbolizálják, hogy a közbiztonság közös érdekünk, ahogy közös felelősségünk a környezetünk megóvása is. A Bükk Közterületi Támogató Alosztály munkatársai örökbefogadott névadójukkal jelzik, hogy továbbra is biztos talapzatai biztonságos környezetünknek.

Az eseményről rövidfilmet forgatott még Jánosik Gergő videós is, aki nemcsak támogatta az avató ünnepséget, hanem környezetvédelmi pályázatot hirdetett. A környezetvédelem fontosságáról készíthetnek rövid kisfilmet, fotót a youtuber követői, illetve a téma iránt érdeklődő diákok.

A programot a Miskolci Állatkert és Kultúrpark, KŐKA Kő-és Kavicsbányászati Kft. Jánosik Gergő youtuber, és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság támogatta.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek