2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Kattant a bilincs, őrizetben a rablók

A Felsőzsolcai Rendőrőrs körzeti megbízottjai a bejelentést követően két órán belül elfogták azt a testvérpárt, akik a megalapozott gyanú szerint otthonában raboltak ki egy 80 éves asszonyt.

A Miskolci Rendőrkapitányság rablás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 18 éves ongai nővel és 17 éves öccsével szemben.

A megalapozott gyanú szerint a nő és testvére 2019. január 7-én 21 óra körül bementek egy ongai családi házba, ahol az ott lakó 80 éves asszonyt a földre taszították, majd fenyegették és értékei átadására szólították fel. A rablók a lakást átkutatták és onnan készpénzt, továbbá arany ékszereket tulajdonítottak el.

A bejelentést követően az azonnal a helyszínre érkező felsőzsolcai körzeti megbízottak két órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható testvérpárt.

A beismerő vallomást tett gyanúsítottakat a Miskolci Rendőrkapitányság kihallgatásukat követően őrizetbe vette és a nyomozók előterjesztéssel élnek letartóztatásuk indítványozására az ügyészség felé.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ott segítünk, ahol tudunk…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei nem először, és valószínűleg nem is utoljára jeleskedtek közúti balesetnél. Eg…
Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…