2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
Arany és piros arany - ékszerboltból élelmiszerboltokba mentek az elfogott sorozatbetörők

Kaszás király

Kaszás királyÉktelen ordítozásra figyelhettek fel Prügy település lakói szeptember 12-én, akik a Bartók Béla és a Szabadság utca kereszteződéséhez egy kicsit is közel tartózkodtak.

H. A. helyi férfi okozta a riadalmat, miután elfogyasztott tetemes mennyiségű alkoholt és az utcán szerette volna mindenkinek tudtára adni, hogy „ki a király?”

Nyomatékul a kezébe vett egy kiegyenesített kaszát is és azzal rémisztgette az arra közlekedőket.

Az időközben kiértesített és helyszínre érkező rendőrjárőr felszólítására sem volt hajlandó megbotránkoztató magatartását abba hagyni, így a rendőrök kényszerítő eszköz használatával vetettek véget a duhajkodásnak.

A szabályosan intézkedő rendőrök szabálysértési őrizetbe vették a prügyi férfit, és garázdaság miatt indítottak vele szemben eljárást, egyben kezdeményezték gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítását.

A szeptember 17-én megtartott tárgyaláson a Szerencsi Városi Bíróság 50.000 forint pénzbírságot szabott ki a garázdára. Jelenleg H. A.-val szemben a Szerencsi Rendőrkapitányságon közbiztonságra különösen veszélyes eszköz birtoklása miatt szabálysértési eljárás van folyamatban, amiért akár 50.000 forint pénzbírságot is kaphat a férfi.

A Szerencsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek