2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Kaptártolvajok – Rendőrségi hírek a Szerencsi Rendőrkapitányságról

Kaptártolvajok – Rendőrségi hírek a Szerencsi Rendőrkapitányságról

A Szerencsi Rendőrkapitányságra érkezett bejelentés, miszerint Tarcal külterületén egy munkagépből gázolajat tulajdonítottak el. A bevezetett rendőri intézkedések során megállapítást nyert, hogy az egyik alkalmazott közel 140 liter üzemanyagot szívott le a tankból, engedély nélkül. Az is kiderült, hogy a tolvaj az eltulajdonított gázolajat azonnal el is adta egy férfinak, aki egy terepjáróval vitte el azt a helyszínről. Mindkét elkövetőt előállították a rendőrök a Szerencsi Rendőrkapitányságra, velük szemben büntetőeljárás indult.

Eljárás indult lopás miatt ismeretlen tettes ellen a Szerencsi Rendőrkapitányságon, mert egy Szerencs és Ond közötti mezőgazdasági területről eltulajdonítottak egy méhkaptárt. Egy másikat csak a szomszédos szőlőig vitt el az elkövető, ahol ismeretlen okból hátrahagyta.

A Tállyai Rendőrőrs hasonló esetben indított eljárást lopás miatt, mert a bejelentés szerint Bekecs külterületén egy mezőgazdasági területről három méhkaptárt tulajdonított el az ismeretlen elkövető az azokban lévő méhcsaládokkal együtt.

Eljárás indult lopás miatt ismeretlen tettes ellen a Szerencsi Rendőrkapitányságon, mert egy helyi családi ház hiányos kerítésén bemenve, az udvaron található ajtó nélküli garázsból eltulajdonítottak több kéziszerszámot.

A Szerencsi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek