2024. 04. 21. vasárnap

Konrád
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Kapitányi elismerés a bátor segítőnek

A Miskolci Rendőrkapitányság vezetője köszönetét és elismerését fejezte ki annak a miskolci állampolgárnak, aki közreműködött egy fiatal nő támadójának elfogásában.


Dr. Bogyay Ferenc
r. ezredes, a Miskolci Rendőrkapitányság vezetője 2016. május 2-án „Szent György” emlékplakett tárgyjutalomban részesítette Kállai László miskolci lakost, aki kiemelkedő segítséget nyújtott egy szexuális bűncselekményt elkövető személy elfogásában. Az elismerésben részesült férfi magatartásának köszönhetően a fiatal hölggyel erőszakoskodó gyanúsítottat a rendőrök rövid időn belül elfogták.

Szexuális erőszak bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság L. Krisztián 20 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2016. április 18-án 21 óra 30 perc körüli időben Miskolcon, a Győri kapuban meg akart erőszakolni egy kutyáját sétáltató lányt.

A támadót azonban megzavarták, mert a sértett segélykiáltására a környező házakból többen a segítségére siettek, majd egy állampolgár visszatartotta a fiatalférfit a rendőrség kiérkezéséig.

A helyszínen a rendőrök azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Miskolc mind a 18 körzetében indít képviselőjelöltet az önkormányzati választásokon a Mi Hazánk. Jómagam képviselő- és polgármesterjelöltként is megmé…