2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
Autókozmetika - Szétkapkodták a versenyautót

Kapitány fogta tolvajtúrázók

Kapitány fogta tolvajtúrázókNégy megyét érintő tolvajtúrát akasztott meg a Mezőkövesdi Rendőrkapitány.

A napokban dr. Vasas László r. alezredes a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság vezetője szolgálati idején kívül egy helyi üzletközpont parkolójában arra lett figyelmes, hogy két nő ruházata alól különféle árucikkeket húznak elő és pakolnak be egy személygépkocsi csomagtartójába.

A kapitány azonnal értesítette kollégáit, akik elfogták a gyanúsan viselkedő két nőt, illetve harmadik társukat, aki sofőrként funkcionált a tolvajtúrán. Az elszámoltatások során ugyanis kiderült, hogy a Monorról induló anya és lánya aznap négy megyét és öt város érintve járta végig a fél országot, hogy különböző élelmiszerüzletekből főleg márkás italokat, édességeket, kozmetikai szereket lopjanak. A családi tolvajtúra érintette Salgótarjánt, Jászberényt, Hevest, Miskolcot és végül Mezőkövesdet.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság lopás miatt folytat eljárást a két gyanúsítottal szemben. A rendőrség az ügyet gyorsított eljárás keretében tervezi befejezni. A lopás kár pedig teljes egészében megtérült, hiszen a Mezőkövesdi Rendőrkapitány által indított akció során a korábban ellopott termékek mind egy szálig előkerültek.

Az ügy egyik érdekessége, hogy az autót vezető férfi vallomásában kifejtette: nem tudott a két nő lopássorozatáról és nem tűnt fel neki, hogy miért kell hat egymástól több száz kilométerre lévő boltból beszerezni az arckrémeket.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek