2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
Kamarai elismerés az igazgatásrendészeti osztályvezetőnek

Kamarai elismerés az igazgatásrendészeti osztályvezetőnek

Kamarai elismerés az igazgatásrendészeti osztályvezetőnek A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezetének Elnöke – a kamara területi szervezete érdekében kifejtett tevékenységéért – a megyei rendőr-főkapitányság igazgatásrendészeti osztály vezetőjének köszönetét és elismerését fejezte ki. A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szervezetének legfőbb képviseleti szerve, az illetékességi területén megválasztott küldöttekből álló területi Küldöttgyűlés, 2010. május 25-én tartotta rendes évi ülését.

A küldöttgyűlés – a kamara területi szervezete érdekében kifejtett tevékenységéért – Mecsei József rendőr alezredesnek, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Igazgatásrendészeti Osztályvezetőjének köszönetét és elismerését fejezte ki és részére a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara, „Nagy Emlékplakett” fokozatát adományozta.

Az elismerést a küldöttek jelenlétében Veres Károly a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Elnöke adta át.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem jött be a váltórelés biznisz
Fiktív számlákkal csökkentette fizetendő adóját egy gazdasági társaság. A számlázási lánc végén elhelyezkedő vállalkozás fiktív váltórelé-beszerzések …
Nemzetközi elfogás
Fegyveresek raboltak ki egy benzinkutat Terebesen, majd az elkövetők szlovák oldalról magyar hon felé tartottak. De ez csak gyakorlat! Az államhatáron…

További cikkek