2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF
Kamarai elismerés az igazgatásrendészeti osztályvezetőnek

Kamarai elismerés az igazgatásrendészeti osztályvezetőnek

Kamarai elismerés az igazgatásrendészeti osztályvezetőnek A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezetének Elnöke – a kamara területi szervezete érdekében kifejtett tevékenységéért – a megyei rendőr-főkapitányság igazgatásrendészeti osztály vezetőjének köszönetét és elismerését fejezte ki. A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szervezetének legfőbb képviseleti szerve, az illetékességi területén megválasztott küldöttekből álló területi Küldöttgyűlés, 2010. május 25-én tartotta rendes évi ülését.

A küldöttgyűlés – a kamara területi szervezete érdekében kifejtett tevékenységéért – Mecsei József rendőr alezredesnek, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Igazgatásrendészeti Osztályvezetőjének köszönetét és elismerését fejezte ki és részére a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara, „Nagy Emlékplakett” fokozatát adományozta.

Az elismerést a küldöttek jelenlétében Veres Károly a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Elnöke adta át.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…
Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…

További cikkek