2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

„Józan Húsvét” Borsodban

A kampány ideje alatt fokozott rendőri jelenlétre kell számítani Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain is.

A korábbi évek tapasztalatai alapján a húsvéti ünnepek ideje alatt a forgalom növekedésével kell számolni a közutakon. A rendőrség 2014. április 17-e és 2014. április 21-e közötti időszakban „Józan Húsvét” címmel országos kampányt hirdet.

A fokozott ellenőrzés során a rendőrség kiemelt figyelmet fordít az ittas állapotban közlekedő, agresszív, szabályszegő gépjárművezetők forgalomból történő kiszűrésére, a cél a közlekedési balesetek megelőzése, a közlekedésben résztvevők biztonságérzetének növelése, valamint a zavartalan közlekedés biztosítása. Az ellenőrzés a gépjárművezetők mellett kiterjed a kerékpárosokra is.

 

Megyénk közútjain is fokozott ellenőrzés van érvényben és Pitkó László r. alezredes a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályvezetője helyszíni sajtótájékoztató során mondta el az ünnepek alatt érvényben lévő ellenőrzések prioritásait.

 

A húsvéti ünnepek alatt, illetve azt megelőzően a rendőrség kiemelt figyelmet fordít a gyorsforgalmi úthálózat, a főútvonalak forgalmának folyamatosságára, a forgalmi torlódások megelőzésére, valamint a határátkelőhelyeken a várakozási idő csökkentésére.

 

Kellemes Húsvéti Ünnepeket és balesetmentes közlekedést kívánnak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek