2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Ittas sofőrök állhatnak bíróság elé

Három ittasan volán mögé ülő sofőrrel szemben indított ügy vizsgálatát fejezte be a napokban a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság.
A Kazincbarcikai Rendőrkapitányságnak elsődleges feladatai közzé tartozik többek között a közlekedés biztonságának megteremtése. Közúti ellenőrzések során szűrték ki a rendőrök azokat a járművezetőket, akik vezetés megkezdése előtt szeszesitalt fogyasztottak. A járőrök egy-egy férfit Ormosbányán és Sajószentpéteren, valamint egy motorost Kazincbarcikán emeltek ki a forgalomból. A sofőrökkel szemben a hatóság a járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárásokat.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.
ellenőrzés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet elfogadhatatlan kockázatot vállal, és ezzel utastársait, a közlekedésben szabályosan résztvevők és más személyek életét, testi épségét veszélyezteti! Az ittas állapotban elkövetett járművezetés eljárást von maga után.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek