2024. 07. 16. kedd

Valter
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Ittas járművezetők állhatnak bíróság elé: az ügy ezzel még nincs lezárva

Ittas járművezetők állhatnak bíróság elé: az ügy ezzel még nincs lezárva

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte azoknak az ügyeknek a vizsgálatát, amelyeket hét, ittas járművezetővel szemben folytatott.
Közúti ellenőrzések során a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén szűrték ki a forgalomból a rendőrök az elmúlt hetekben azt a hét sofőrt, akik a gyanú szerint vezetésük megkezdése előtt szeszes italt fogyasztottak. A közlekedők a nap bármely szakában számíthatnak közúti ellenőrzésekre, volt olyan sofőr, akit a járőrök hajnalban szűrtek ki a forgalomból.

A Miskolci Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az ittas járművezetőkkel szemben, amelyek során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közeledők figyelmét, hogy aki ittasan járművet vezet, veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét. Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, illetve veszítsék életüket az utakon.

„… hogy mindenki hazaérjen!”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek