2023. 01. 27. péntek

Angelika
1 EUR 387 HUF
1 GBP 440 HUF

Ismét „Közlekedik a család” Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Közlekedésbiztonsági vetélkedőre hívja a családokat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság.

Az ORFK – Országos Balesetmegelőzési Bizottság és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság a családok szabályos közlekedésének propagálása céljából idén is meghirdeti a „Közlekedik a család” vetélkedősorozatot.

A vetélkedő megyei döntőjét a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság szervezésében 2020. október 3-án (szombaton) 09.00-15.00 óra között rendezi a Miskolc Autóház Kft. (Skoda Márkakereskedés) Déli városkapuban lévő telephelyén.

A családok négy versenyhelyszínen, játékos formában mérik össze tudásukat, a vírus miatt kialakult helyzetre figyelemmel, és fokozott óvatossággal.

A rendezvényen ütemezve történik a családok elméleti és gyakorlati tudásának felmérése. Az a család, aki a legsikeresebben szerepel a megyei versenyen, képviseli megyénket az országos döntőn.

A versenyen való részvétel ingyenes. A vetélkedőre olyan családokat várunk, ahol a szülők 6-17 év közötti gyermeket nevelnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Minden bizonnyal a víztől óvta az áruját az a csempész, aki Tiszabecsnél, a határ mentén próbált elrejteni egy strapabíró, alaposan leragasztott csoma…

További cikkek